Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Usa sectionala pentru sectorul rezidential – un pas pentru o casa moderna

usa-de-garaj-sectionala-dusadoor

Intr-o lume in care tehnologia predomina si impresioneaza de la o zi la alta prin lansari de sisteme si echipamente tot mai sotisficate, oricine va cauta sa isi asigure un confort cat mai inalt. Mai ales in ceea ce priveste spatiul rezidential, cu siguranta ca la randul vostru veti privi cu interes acele optiuni care promit un pas inainte pentru o casa moderna.

Un subiect de interes este cel referitor la usile de garaj. Castiga degajat in randul optiunilor actuale usile sectionale. Acestea asigura comoditate si siguranta in utilizare, prezinta design elegant si vin alaturi de tehnologii moderne, ce respecta desigur nrmele europene ce vizeaza siguranta in exploatare. Gasiti in cadrul site-ului nostru si disponibilitate pentru o gama extinsa de echipari optionale pentru acestea.

Usile sectionale pentru sectorul rezidential

Elegante si ergonomice, acestea constituie o optiune bifata de un numar tot mai mare de romani. Acest fapt se datoreaza eficientei pe care o prezinta, usurintei in utilizare. In principal cu deschidere pe verticala, usile sectionale dedicate sectorului rezidentiale sunt solutia ideala privind ocuparea unui spatiu cat mai restrans in garajul personal. Favorizeaza acest obiectiv ce il indeplinesc cu succes actionarea facila si manevrarea asemenea.

Castigul de spatiu este un avantaj major in cazul acestei optiuni privind usa de garaj. Cu deschidere in plan vertical, aceasta se culiseaza eficient, aliniandu-se paralel cu plafonul. Rezultatul? Intrarea in garaj este complet eliberata. Privind usile sectionale pe care vi le punem la dispozitie in portofoliul nostru de produse, acestea au la baza panouri din otel de tip sandvish.

Ambele fete ale usilor sunt realizate din acelasi material rezistent, deci durabil – otelul galvanizat. Pentru a asigura o izolatie termica si fonica inalta, utilizam spuma poliuretanica pentru a le umple. Intrucat intentia este de a va asigura ca este o optiune potrivita, avem in vedere in confectionare usilor doar utilizarea de materiale de calitate superioara, astfel incat influenta unor factori precum agentii corozivi sa fie pe cat posibil redusa.

Usile sectionale pe care le producem sunt gandite sa reziste o viata. Desigur, asta depinde si de grija pe o care o ofera fiecare vizavi de intrebuintarea lor. Realizate dupa proiecte profesionale, acestea se incadreaza in norme riguroase privind calitatea. Rezista la numeroase cicluri de actionare si asigura de fiecare data usurinta si confort la utilizare.

Recomandam serviciile noastre privind realizarea de usi sectionale la comanda tuturor celor care doresc sa faca un pas spre o casa mai inteligenta. Despre automatizare putem afirma ca reprezinta viitorul. Asadar, daca interesul este de a face un pas inainte pentru a organiza o casa inteligenta, va recomandam sistemele de comanda si control ale usilor. Puteti opta pentru actionarea lor manuala – intrucat arcurile de torsiune preiau greutatea usii, oferind astfel o manevrare usoara.

De asemenea, privind lucrurile in contextul tehnologiei ce ne inconjoara, propunem actionarea automata – prin telecomanda, apel GSM, aplicatii Bluetooth sau wireless, chiar iCloud pentru doritori. Sunt sisteme gandite special pentru a oferi siguranta deplina si confort. Referitor la partea de siguranta, tinem sa mentionam despre frecventa dinamica utilizata de fiecare motor, in ideea de a nu permite clonarea frecventei, rezultand in distrugerea sistemului de securitate.

De altfel, puteti avea in vedere vizavi de intrebuintarea inteligenta a acestora:

  • tastatura wireless

  • un selector cu cheie

  • o aplicatie mobila

Recomandam usile sectionale pentru sectorul rezidential nu doar pentru eficienta lor si pentru ca nu va stau in cale, ci si pentru eficienta pe care o prezinta vizavi de izolare. Panourile groase din dotarea lor, alaturi de garniturile rezistente si elastice  pe care le utilizam, asigura o izolare corespunzatoare a garajului, lucru prielnic atat pe timp de iarna, cat si vara. Prezinta avantajul ca rezista cu succes schimbarilor de clima, constituind in acest sens o bariera eficienta in caz de vant, ploaie, zapada, dar si temperaturi extreme.

Nu in ultimul rand, usile sectionale sunt recomandarea noastra pentru siguranta maxima pe care o asigura privind oaspetii nepoftiti, intrarea prin efracție, vandalismul. Atunci cand usa este inchisa, astfel de evenimente nedorite ies din discutie. Va asteptam pe site-ul nostru – www.dusadoor.ro pentru a realiza o comanda personalizata pentru viitoarea usa de garaj sectionata cu care va veti completa confortul rezidential.