Grilaje metalice marca Nyos:
sigure si cu un design atragator

Grilaje metalice Nyos

Gama de grilaje metalice Dusadoor este comercializata sub brandul Nyos, o marca pe care am lansat-o in 2012. Grilajele metalice protejeaza impotriva vandalismului, constituind in acelasi timp un scut de netrecut impotriva intrarii prin efractie. Ele permit ventilatia si vizibilitatea in spatiile inchise cu ajutorul lor. Sunt ideale pentru inchiderea si delimitarea unor spatii precum magazine, depozite, institutii, hale si alte spatii industriale. In fapt, umele modele sunt au un aspect deosebit de estetic, putand fi folosite si in domeniul rezidential.

Grilajele metalce sunt produse in numeroase configuratii si modele (lamelare, tubulare, profilight, extensibile sau pliabile) si pot fi mobile sau fixe, automatizate sau actionate manual printr-un maner ergonomic.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Nyos.ro
Caracteristicile generale ale grilajelor metalice Nyos:
  • sunt produse din otel galvanizat, foarte rezistent
  • in functie de model, pot fi complet opace, pot prezenta perforatii pentru aerisire, sau pot fi aproape transparente
  • pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL
  • toate modelele se pot automatiza (mai puĊ£in cele extensibile)


Cerere Oferta

Model

Poti alege din mai multe modele de grilaje metalice - lamelare, tubulare, profilight, extensibile sau pliabile - fiecare avand caracteristici si aplicatii specifice.


Culori

Grilajele metalice Nyos de la Dusadoor sunt disponibile in orice culoare din paleta de culori RAL.

Actionare

Pentru o rulare cat mai comoda, actionarea grilajelor metalice se pot face automat sau manual.


Accesorii

Grilajele metalice se pot accesoriza cu selector cu cheie simplu, selector cu cheie dotat cu dispozitiv de deblocare, intrerupator cu buton, telecomanda,capace din nylon si maner.Cerere Oferta