Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Poarta si alte elemente din fier forjat pentru casa ta

poarta-din-fier-forjat

Poarta din fier forjat este un stil deosebit, practic si trainic. Rezista generatii si are sa spunem avantajul de a fi atemporala. Practic orice se schimba in materie de stil si indiferent de ce tipuri de propuneri mai apar pe piata de profil fierul forjat nu  pierde teren.

Este adesea o alegere pentru camine, resedinte, case, fierul forjat putand imprejmui un teren, culminand cu zona de acces, cu poarta centrala. Portile de acces de acest gen indeplinesc un dublu rol, fiind un mod de securitate, fiind desigur si de o eleganta aparte ca stil.

Avantajele portilor din fier

Pentru a face o anumita alegere trebuie sa aveti mai intai de toate toata informatia care sa va ajute sa va dati seama daca este ceea ce va doriti si aveti nevoie. Asadar, trebuie spus ca portile din fier forjat sunt o solutie pe care noi o recomandam pentru spatii rezidentiale, tinand cont de avantajele acestor sisteme.

  • Rezista foarte bine

Portile puse la dispozitie in catalogul nostru sunt lucrate manual. Pana cand acestea devin poarta casei dumneavoastra sunt tratate special pentru a se evita efectul coroziv ce apare in timp. Nu vor rugini, ci vor rezista foarte bine peste ani, pastrandu-si calitatea ca la inceput.

Din acelasi punct de vedere privind rezistenta putem spune ca poarta din fier forjat este robusta si nu se loveste usor.

  • Se potrivesc oricarui tip de casa

porti-din-fier-forjat-automatizate

Stim ca orice proprietar este atent in a alege ce elemente adauga in decorul casei. Poarta din fier forjat este versatila ca stil si se potriveste oricarui tip de casa. Eleganta modelelor face ca acest gen de poarta de acces sa fie potrivita oricand.

Ca prima impresie acestea par sa fie impunatoare. Pot fi executate dupa modele, inaltimi si dimensiuni de orice fel astfel incat se vor potrivi numaidecat cu spatiul rezidential.

  • Ofera siguranta

Calitatea materialelor folosite permite ca in final poarta din fier forjat sa fie si element de siguranta pentru proprietar. Poarta se va completa cu gard din fier forjat, iar acesta se poate folosi alaturi de alte materiale – beton, piatra, lemn etc. Asadar, stilul este unul divers, materialele se pot combina, iar ceea ce rezulta este despre poarta si gard din fier forjat ce ofera siguranta perimetrului.

  • Pot fi automatizate

automatizare-poarta

Dupa cum bine stiti, toate solutiile noastre privind usile de acces, fie ca se refera la sisteme dedicate spatiilor rezidentiale sau pentru cele industriale, au doua moduri de actionare, manuala si automata. Portile din fier forjat nu fac exceptie. In functie de bugetul fiecaruia sau de preferinte se poate mentine stilul clasic, inchidere batanta sau culisanta, manuala.

Pentru cei care sunt adeptii stilului modern, automatizarea este numaidecat dorita. Astfel, punem la dispozitie sisteme complete in acest sens, inclusiv telecomanda de rezerva. In gama noastra de accesorii veti gasi sisteme variate pentru preferinte variate.

  • Pretul si calitatea

Se observa o tendinta in ultimul timp in ceea ce priveste atentia publicului catre stilul portilor din fier forjat. Eleganta acestora, farmecul lor sunt ceea ce le recomanda. Pentru ca ceea ce alegeti sa fie  de calitate, optiunile de la Dusadoor sunt un raport excelent calitate-pret.

Preturile difera in functie de model, de dimensiuni, deci de complexitatea cerintelor. Va invitam in cadrul paginii noastre pentru a inainta o cerere de pret, conform cu specificatiile dorite.

Asa cum ne-am obisnuit publicul, ne ocupam de fiecare comanda, pentru a crea porti si gard din fier forjat pentru acces pietonal sau auto. Lucram manual, garantam rezultate si drept dovada dispunem si de varietate de optiuni. Galerie care sa va inspire regasiti in cadrul paginii noastre www.dusadoor.ro.