Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Garajul dotat cu usa rulou – ce avantaje va ofera

usi-rezidentiale-dusadoor

Spatiul nu este niciodata unul de ajuns. Mai ales pentru cei care locuiesc in apartamente, mereu simt nevoia unui extra spatiu pentru depozitare. Un garaj devine asa mai util ca oricand. Primul gand este ca acesta poate gazdui, cum altfel, masina personala. Problema parcarilor o stim cu totii, astfel  ca un garaj asigura un perimetru sigur pentru masina. Singura conditie este ca acesta sa fie dotat corespunzator cu un sistem de acces convenabil.

Din catalogul nostru de oferta una din propuneri se adreseaza publicului cu usile de tip rulou. Sunt ideala pentru spatii precum garajul, un sistem de acest gen pliindu-se pe bugete diferite. Sunt practice si economice, nu fac rabat de la necesitatile pe care le aveti privind calitatea si rezistenta usii de acces la garaj.

Avantaje

Astfel de usi au fost practic create sa devina alternativa pentru cei care nu se bucura de prea mult spatiu incat sa aiba zona de deschidere ampla a unei usi clasice. Practic usa de tip rulou nu ocupa spatiu in interior, la exterior sau pe plafon. In timp, au fost dezvoltate solutii complete, astfel incat la ora actuala va putem oferi usi rulou ce se pot alege dupa preferinte privind paleta cromatica, sistemul de actionare si alte accesorii ce pot sau nu sa fie incluse.

Dintre avantajele pe care astfel de usi vi le ofera se remarca:

  • Siguranta sporita

Orice bun detinut trebuie protejat. Asadar, usa de acces de tip rulou asigura siguranta spatiului. Chiar daca este pe proprietatea privata, spre exemplu garajul este in curte, in perimetrul personal, are nevoie de toate masurile de precautie antiefractie.

  • Protectie

Astfel de usi creeaza izolatie din punct de vedere termic si fonic. Daca ne raportam la masina pe care o veti depozita in garaj, aceasta este ferita de temperaturile de inghet si alti factori. Daca ne referim si la alte bunuri detinute in acest spatiu, se intelege din nou ca este un avantaj. Acest lucru este posibil datorita spumei poliuretanica cu care sunt umplute lamelele din aluminiu.

  • Aspect estetic

 

Usile rulou sunt estetice si se integreaza in orice spatiu. Din punct de vedere cromatic se poate alege nuanta dorita, pentru a fi in ton fie cu alte garaje din imprejurimi, fie cu tonul de culoare al casei, al cladirii in care se afla.

Estetic este si faptul ca nu incomodeaza la modul de deschidere, ci chiar elibereaza din aglomerarea spatiului si permite montarea altor sisteme de asemenea – de iluminat, pe plafon, pentru ca deschiderea usii nu incomodeaza. Este ideala si pentru ca in spatiile inguste de garaje alaturate nu presupune necesitatea deschiderii unei usi in laterala, ce ar putea incomoda.

  • Rezistenta

Astfel de usi au toate sansele sa aiba rezistenta sporita, mai ales daca au fost selectate corespunzator. Daca nu exista o alta posibilitate de ventilare a spatiului, va recomandam lamele vitrate sau cele prevazute cu fante de aerisire.

Nu in cele din urma, privind sistemul de actionare va putem pune la dispozitie stilul clasic, de inchidere/deschidere manuala. Pentru cei care apreciaza confortul si stilul modern recomandam inchiderea automata – sistemul acesta poate fi achizitionat de la noi. Dispunem de solutii de genul, usa putand fi actionata automat prin telecomanda, apel GSM, aplicatii Bluetooth, wireless sau chiar din Cloud.

Toate acestea obtinute cu o investitie rezonabila. In unele cazuri un garaj este pe teren concesionat de la primarii sau alte institutii locale. Merita investitia la costuri mai rentabile. Usile rulou sunt gandite in asa fel incat sa ofere toate avantajele de care aveti nevoie.

Pentru a solicita o oferta de pret trebuie sa ne raportam la dimensiunile usii si la alte detalii si dotari pe care le doriti. Puteti simula cererea online, in cadrul paginii noastre – dusadoor.ro.