Automatizari pentru porti batante:
fa-ti viata mai usoara!

Automatizari porti batante

Dusadoor iti pune la dispozitie automatizari pentru porti batante rezidentiale produse de marca de prestigiu Nice Italia. Astfel, iti putem oferi variante multiple de automatizari porti batante in functie de dimensiunile si greutatea portii.

In prezent avem in portofoliu trei tipuri de automatizari batante: automatizare standard Nice Wingokit, automatizari articulate Nice Popkit si Nice Hyppo si automatizare ingropata Nice Metro.

Automatizare Nice Wingokit
Automatizarile Wingokit de la Nice sunt silentioase si foarte usor de instalat si sunt adecvate portilor batante cu canate de pana la 1.8 m lungime si cu o greutate de maxim 200 kg per foaie.

Automarizare Nice Popkit
Sistemul de automatizare Popkit de la Nice este la fel de silentios si usor de instalat, fiind insa adecvat portilor batante cu canate de pana la 2 m, care pot prezenta stalpi grosi si structuri usoare, dar si portilor pietonale cu un singur canat. Acest model are ca facilitati suplimentare un sistem de incetinire si unul pentru identificarea obstacolelor. In cazul penelor de curent, poti folosi bateriile optionale PS124 care se introduc in interiorul motoreductorului.
Kit-urile de automatizare a portilor batante Nice Wingokit si Popkit contin:
  • 2 motoreductoare electromagnetice cu montare externa si cu dispozitiv de deblocare cu cheie Nice.
  • 2 telecomenzi 433,92 MHz cu 2 canale
  • unitate de comanda A400 cu receptor cu sistem de cuplare
  • 1 pereche de fotocelule de exterior
  • 1 lampa de semnalizare cu lumina intermitenta
  • 2 limitatoare de cursa mecanice la deschidere
  • 1 placuta indicatoare


Cerere Oferta

Automatizarile pentru pot fi accesorizate cu sisteme de alimentare solara, fotocelule cu baterie, selector cu card, selector cu cheie, tastatura pentru cod, cititor de amprenta, telecomenzi suplimentare si antena de amplificare.Cerere Oferta