Servicii profesionale de montaj si mentenanta:
garantia fiabilitatii pe termen lung

Servicii

Transport si montaj

Dusadoor asigura transportul produselor comandate in conditii optime si intr-un timp foarte scurt. De asemenea, beneficiezi de montaj efectuat de echipa noastra de profesionisti. Montajul vine cu o garantie standard de 24 de luni.

Pe langa montaj, oferim asistenta tehnica si efectuam in mod gratuit masuratorile necesare la fata locului si iti stam la dispozitie cu sfaturi si informatii referitoare la produsele noastre.

Service si mentenanta

Toate usile Dusadoor sunt compuse din materiale de cea mai buna calitate, fiind asamblate de mesteri priceputi si atenti la detalii. Acest lucru le confera robustete si fiabilitate, ceea ce se traduce in mai putine batai de cap cu service-ul si mentenata.

Totusi, ca orice produs mecanic mai complex, si usile noastre necesita din cand in cand un control de rutina (mentenanta). In caz de defectiune mecanica sau electrica, toate componentele produselor noastre pot fi reparate sau inlocuite.

Service-ul si mentenanta sunt asigurate atat in garantie, cat si in post-garantie in maxim 5 zile lucratoare sau, la cerere, in regim de urgenta. Dispunem de echipe de intervenĊ£ie ultra-rapide, formate de oameni instruiti profesional de partenerii nostri din Italia, care vor remedia orice defectiune in cel mai scurt timp.

Garantie 5 ani

Dusadoor iti ofera o garantie pe 5 ani* la toate produsele noastre comercializate si la montajul acestora.
*Garantia standard este pe 24 de luni, insa iti oferim o garantie pe 5 ani daca te abonezi la serviciul nostru anual de mentenanta.

Distributie in Romania si Europa

In prezent, cu ajutorul partenerilor nostri, distribuim produsele Dusadoor in peste 40 de locatii din toata Romania, dar si in tari din Uniunea Europeana.

Devenind partenerul nostru, atat afacerea ta, cat si clientii tai, vor avea numai de castigat. Punctele forte care ne-au adus atatea colaborari fructoase de la infiintare si pana astazi sunt calitatea deosebita a manoperei si a materialelor pe care le folosim, dar si preturile mici, din care rezulta un raport calitate-pret excelent.

Pentru informatii si detalii, te rugam sa ne contactezi.