Usi industriale culisante si armonice:
robuste si scalabile

Usi industriale culisante si armonice

Seria de usi industriale culisante si armonice cuprinde porti construite din panouri de otel galvanizat cu izolatie de poliuretan, avand o grosime totala de 52 mm. La fel ca usile sectionale, pot fi accesorizate cu geamuri si usi pietonale incastrate.

Se preteaza spatiilor unde nu exista posibilitatea montarii sistemelor clasice (usi sectionale) si sunt disponibile in toate culorile RAL folosite in segmentul industrial.

Usile armonice industriale se folosesc de regula la exterior, avand avantajul ca permit inchiderea unor goluri tot mai mari, precum usile de hangar, usile spatiilor de depozitare din porturi etc. Pot fi actionate manual sau se pot automatiza (in cazul unor usi de mari dimensiuni, automatizarea este obligatorie).

Usile culisante industriale se folosesc mai degraba la interior, avand rolul de a separa si izola spatiile din interiorul cladirii industriale. Folosite la exterior, ele pot inchide goluri de o latime practic nelimitata. Au aceleasi caracteristici tehnice ca usile armonice, ambele tipuri fiind bune izolatoare termice si fonice.


Cerere Oferta