Despre noi

Istoric

Am infiintat compania Dusadoor in luna mai a anului 2006, la Oradea, ca raspuns la cererea crescuta pentru usi de garaj sectionale si usi industriale cu actionare manuala sau automatizata. Obiectul nostru principal de activitate era in acel moment comercializarea si montarea acestor produse.

La scurt timp, insa, ne-am extins domeniul de activitate, integrand in oferta proprie videointerfoane, usi de interior, dar mai ales automatizari pentru porti din fier forjat.

Productie usi sectionale de garaj si industriale

Incepand cu martie 2008, datorita unei ascensiuni rapide si a unui feedback extrem de pozitiv venit din partea clientilor nostri, am inceput propria productie de usi de garaj si usi industriale, ceea ce inseamna ca inca din 2008 usi sectionale marca Dusa pot fi achizitionate la pret de producator. Acest lucru ne permite sa avem preturi extrem de competitive si, dispunand de personal calificat, hala de productie si utilaje moderne, sa onoram comenzile cu promptitudine si profesionalism.

Pentru a putea veni in intampinarea cerintelor tot mai exigente ale clientilor nostri, oferta noastra s-a diversificat, in ea regasindu-se diverse confectii din fier forjat, inclusiv porti si panouri de gard, usi rapide, grilaje metalice, usi rulou, bariere, sisteme de andocare si multe altele.

Valorile Dusadoor

De la infiintare si pana in prezent, echipa noastra s-a bazat pe 3 principii care au facut ca produsele si serviciile Dusadoor sa fie atat de apreciate de catre clientii si partenerii nostri. Aceste valori sunt:
  1. Promptitudine - livrarea si montajul sunt efectuate in cel mai scurt timp,
  2. Profesionalism - intreaga echipa este calificata profesional si determinata sa-si ajute permanent clientii,
  3. Calitate - atat produsele noastre cat si manopera efectuata de noi se incadreaza in parametri tehnici, estetici si functionali ireprosabili.

Respectarea cu strictete a acestor valori a facut din Dusadoor campionul usilor de garaj in Oradea si in judetul Bihor, si un concurent redutabil la nivel national pe o piata cu o concurenta acerba.

Distributie in toata Romania si nu numai

Un pas deosebit de important in viata companiei noastre l-a reprezentat extinderea distributiei produselor noastre in peste 40 de locatii din toata Romania. Mai mult, ca o continuare fireasca a dezvoltarii brandului Dusa, din toamna anului 2011 am inceput exportul produselor noastre in tarile Uniunii Europene.

Certificare europeana

Produsele Dusadoor sunt in conformitate cu cerintele europene de calitate (au marcajul CE) si sunt atestate tehnic de Institutul de Cercetare Tehnica SP din Suedia.