Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Sistemele de umbrire – o necesitate de actualitate

Un element de importanta majora vizavi de imaginea de ansamblu a oricarei constructii este fereastra. Adaptata in principiu dupa stilul constructiei si scopul intrebuintarii sale, fereastra se poate prezenta sub dimensiuni, forme si culori variate, completate de accesorii la fel de diverse.

Atat in ceea ce priveste functionalitatea, dar si design-ul, completarea ferestrelor cu sisteme de umbrire potrivite constituie o necesitate. Atat in verile caniculare, cat si in iernile geroase, acestea isi dovedesc eficienta cu succes. Le recomandam si va punem la dispozitie solutii adaptate dupa nevoi. Mai multe despre acestea gasiti aici. Propunem o gama variata de sisteme de umbrire, traditionale sau moderne, cu posibilitati complexe de automatizare.

Pentru ca nevoia de confort se resimte la fiecare pas, veti descoperi la noi solutii de umbrire destinate atat locuintelor, cat si teraselor si gradinilor. Va oferim sugestii si recomandari privind o alegere fericita, alaturi de alte informatii de interes.

Varietate in alegerea unui sistem de umbrire eficient

Pentru o orientare mai rapida si usoara privind sistemul potrivit, regasiti pe pagina noastra aceste servicii in categorii. Va puteti orienta si dupa denumirea lor, in conditiile in care ne-ati gasit printr-o recomandare.

Sistemele de umbrire traditionale sunt cele care dispun de brat retractabil, asigurand o utilizare facila. Sunt potrivite indeosebi pentru balcoane si balustrade, eventual le puteti intrebuinta pentru efectul de perdea specific lor atunci cand pozitionarea este verticala. La cerere realizam unghiuri diverite pentru brat, in functie de model. Analizati optiunile vizand sistemele traditionale SOLARIS, INDICO, Desert si Tropical.

Categoria Brate Retractabile, asa cum o gasiti pe site-ul nostru, include o varietate de optiuni de sisteme de umbrire cu brate de acest tip: Boxes, cu linie de suport independenta sau sistem monobloc. Pentru orice lamuriri cu privire la fiecare in parte puteti contacta reprezentantii nostri.

Sistemele de umbrire pentru terase si gradini sunt pe cat de variate, pe atat de interesante. Cu design sofisticat si intotdeauna diferit, un sistem UVE, dupa cum il gasiti la noi, poate completa elegant medii personale. Se potriveste si acolo unde nu se poate fixa baldachinul la sol, intrucat balastul este o solutie pentru imobilizare. La alegere, se pot instala LED-uri in structura acestuia.

In cazul suprafetelor fara sprijin, recomandarea noastra este modelul GEMINI. Dispune de un brat articulat, rezistent si cu putere de tensiune interna crescuta, ideala pentru adapostirea de soare. Pentru o solutie in linii simetrice, recomandam modelul Bambu.

Fara doar si poate, sistemele verticale sunt o solutie incantatoare, mai ales cand sunt aduse ca o solutie suplimentara pentru confortul proprietarilor. Spre exemplu varianta Screen Universal dispune de o tehnologie inteligenta, care permite instalarea exterioara asemenea unui obturator. Permite o montare facila, fiind potrivita indiferent de constructie. O idee interesanta pentru o terasa deschisa este Paravento. Sistemul dispune de inchidere verticala, fiind un excelent protector contra vantului si razelor solare puternice. Parabox este de asemenea o recomandare, sub diversele adaptari si optiuni pe care le prezinta.

Va invitam sa descoperiti intreaga noastra gama de sisteme de umbrire, vizand nu doar optiunile mentionate, ci si marchize si alte solutii moderne. Dupa necesitate, dispunem si de variante practice si eficiente de automatizare a acestora.