Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Grilajele metalice – utile si practice in diverse domenii

Cum nevoia de siguranta, de securitate personala este una din nevoile primordiale (conform celebrei piramide a lui Maslow), fiecare cauta sa obtina acel nivel de siguranta care sa ii ofere confortul psihic necesar. Venim in intampinarea acestei nevoi cu produse din categoria grilajelor metalice, adresate atat sectorului rezidential, cat si celui comercial sau industrial.

Protectia spatiilor diverse poate fi asigurata cu ajutorul acestor produse, pentru a preveni neajunsuri despre care auzim aproape zilnic: spargeri si jafuri in cladiri importante, dar si locuinte individuale. Un grilaj metalic poate fi astfel solutia potrivita pentru a pastra siguranta persoanelor, dar si a bunurilor pe care acestea le detin.

Cum ajuta grilajele metalice pentru spatii rezidentiale

Un exemplu simplu ar fi referitor la cazul ferestrelor situate la nivelurile inferioare ale blocurilor de locuinte. Acestea prezinta un risc mai ridicat atunci cand vine vorba de accidente, spargeri sau acte de vandalism. Atunci cand sunt insa protejate cu ajutorul unor grilaje metalice, datele problemei se schimba – proprietarii vor avea siguranta ca ferestrele si practic intregul spatiu vor fi protejate.

Astfel de produse isi dovedesc eficienta in cazul celor care au fost victimele unei infractiuni sau a unui act de vandalism, precum si in situatia persoanelor aflate majoritatea timpului departe de locuinta, care sunt constiente ca trebuie sa o asigure corespunzator.

Utilitatea grilajelor metalice in spatiile comerciale

Cu totii am vazut sisteme de grilaje metalice in supermarket-uri, mall-uri si diverse alte spatii comerciale. Utilitatea acestor sisteme cu rol de protectie nu poate fi contestata. Cu toate acestea insa, exista si alte avantaje pe care le ofera alegerea unor astfel de solutii.

Pe de o parte grilajele trebuie sa ofere si vizibilitate, in special in cazul celor folosite la magazine si standuri din centre comerciale. Clientii care trec pe langa respectivele spatii ar putea fi interesati de produsele pe care le-ar putea achizitiona de acolo, iar grilajele care nu blocheaza in totalitate vizibilitatea sunt foarte utile in acest sens. In acelasi timp, blocheaza accesul si tin la distanta eventualii rauvoitori.

Grilaje metalice pentru spatii industriale

Si acestea pot fi furnizate de Dusadoor, pentru a compartimenta si a delimita cat mai eficient spatiile in incintele din mediul industrial. Hale de productie, sali, ateliere pot fi astfel securizate prin intermediul grilajelor metalice pentru care asiguram atat executia, cat si montajul si intretinerea.

Indiferent de tipul de grilaj si de utilizarea acestuia intr-un anume mediu, trebuie cunoscut faptul ca modalitatea de actionare poate fi aleasa de catre clientul final. Mai exact, poate fi vorba despre actionare manuala sau de grilaje care pot include sisteme automatizate de inchidere si deschidere. Acestea din urma, controlate chiar de la distanta, prezinta utilitate si functionalitate sporita.

Pentru orice tip de grilaj, indiferent de scopul utilizarii, oferim optiunea personalizarii complete. Produsul va fi adaptat conform cu cerintele, va avea dimensiunile specifice si va putea sa blocheze sau sa permita vizibilitatea, in functie de preferintele clientului. Cu lamela plina sau perforata, de tip tubular, extensibil sau pliabil, grilajul ales de la Dusadoor va va oferi exact ceea ce urmariti: securizarea spatiului, oprirea accesului persoanelor nedorite, chiar si vizibilitate a produselor din interior, daca vorbim despre un magazin de desfacere.

Domeniile pentru care isi fac simtita utilitatea grilajele metalice sunt diverse. La Dusadoor veti gasi de fiecare data solutiile potrivite in acest sens – contactati unul din reprezentantii nostri pentru detalii suplimentare!