Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Dusadoor.ro 1.0

Dusadoor new launch

Noua improspatare a site-ului dusadoor.ro am “poreclit-o” precum titlul postului, si anume “Dusadoor 1.0”. Am avut multe de invatat de la site-ul anterior ce a fost facut in urma cu o perioada lunga de timp si care a adus multe beneficii companiei pana nu de mult. Cu toate acestea, “moda” s-a schimbat iar echipa Dusadoor doreste sa iti fie cat mai relevant. Doresc sa multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care au fost implicati la acest proiect.

Design grafic: Five Tailors

Baieti, va multumesc frumos pentru profesionalism in fiecare detaliu ce a tinut de design si de colaborare. Nu a trebuit niciodata sa trag de voi ci dimpotriva, ati fost foarte pro-activi si cu idei bune.

Logo 5Tailors

Programare: Mircea Gabor

Poate ca in ultima vreme am fost sacaitor dar sunt sigur ca a meritat. Mircea, keep up the good work! Multumesc pentru implementarea designului pe masura si pentru experienta ta care se reflecta in acest site.

SEO: Darius Tulbure

SEO Optimization Map? Da da. Darius Tulbure. Multumesc Darius pentru implicarea ta in acest proiect. La cat mai mult traffic organic si nu numai 🙂

3D: Adrian Cornea

Multe detalii la reproducerile 3D ce a tinut de produse dar cu siguranta s-a meritat. Adrian s-a ocupat de realizarea 3D a produselor ce se afla pe site. Multumesc, Adrian, pentru rabdare si iti doresc mult succes in continuare!

AdWords & Consultanta

Multumesc Laurentiu pentru ca te-ai ocupat de ceva vreme de reclamele online si ca ne-ai sustinut in realizarea noului site. Sfaturile tale, atat pentru vechiul cat si noul site, sunt de mare ajutor! La cat mai multe conversii 🙂

Redmin Dobos, iti multumesc pentru o parte din imaginile facute in studio!

Echipa Dusadoor (in special Sorin, Razvan, Sonia, Paul, Dan si Nicodim)

Va multumesc frumos ca v-ati facut timp si ca ati avut rabdare sa imi explicati fiecare produs in parte si ca v-ati dat parerea cand v-am solicitat. Doar impreuna puteam sa realizam Dusadoor 1.0.

Acum mi-a venti si mie randul. Multumesc Nicodim pentru ca m-ai insarcinat sa coordronez acest site. Multumesc pentru rabdarea ta si pentru sustinere. Daca nu ar fi fost dorinta ta pentru a fi relevant clientilor, site-ul ramanea la fel si te puteai multumi ca oricare alta companie care nu pretinde standarde atat de ridicate.

Coordonarea intregului proiect mi-a revenit mie. Fie ca m-am intalnit cu fiecare dintre cei implicati in proiect, ca le-am scris zeci de e-mailuri si conversatii telefonice, ca am fost pe teren sa realizez fotografiile pentru portofoliu, editare grafica sau inserarea continutului, experienta pe care am acumulat-o este unica. Mi-am depasit multe limite si m-am straduit sa rezist pana la capat. La inceputul proiectului am avut un alt furnizor pentru design si programare dar care nu s-a potrivit deloc cu viziunea noastra. Cu toate ca am pierdut timpul cu ei, am conturat mai bine dusadoor.ro.

Va multumesc din nou la toti si astept in continuare parerile voastre cat si parerea ta. Da, tu cititorul. Simte-te liber sa imi dai un telefon(0733 931 234) sau sa imi scrii un e-mail.

Cristian Tamas

Marketing
@dusadoor.ro