Blog
noutati, sfaturi, recomandari

Iarasi ma dau jos din masina…

Urc pe strada, ma apropiu de casa, apas, dau in marsarier, ma dau jos, apas si trec la urmatoarea activitate. O scurta relatare a ceea ce se intampla cand merg din oras spre casa.

Ei… in urma cu 2 luni nu era asa. Urcam pe strada, ma apropriam de casa sperand sperand sa fie cineva in curte ca sa nu mai trebuiasca sa ma dau jos din masina pentru a deschide si inchide manual poarta.

Dar cand ploua sau batea vantul, emotiile se amplificau. “Daca vantul impinge poarta si imi zgarie masina?”

Astazi va vorbesc despre o unealta mica cu impact mare asupra mea: telecomanda. Acel ceva pe care apas ca sa ma scuteasca de timp si de emotii.

Folosesc comanda Nice Flor-s cu 4 canale cel putin de 2 ori pe zi. Pentru ce asa de multe canale? Fiecare buton imi este setat sa deschida sau sa inchida ceva. Poti citi aici mai multe informatii despre telecomenzi. Cel mai mult imi place butonul setat care imi deschide doar o parte din poarta batanta. De ce? Atunci cand ies cu bicicleta nu vreau sa se deschida toata poarta batanta ci doar o parte din ea. Plus de asta, iau cu mine doar o telecomanda in loc de o colectie de chei. Dupa nevoia mea, unealta asta imi deschide atat poarta cat si usa de la garaj si pot sa actionez independent una fata de alta.

Cristian Tamas

Marketing
@dusadoor.ro