Automatizari pentru porti culisante:
si totul merge ca pe roate!

Automatizari porti culisante

Dusadoor iti propune automatizari pentru porti culisante de la cunoscuta marca italiana Nice. Se preteaza atat in cazul portilor culisante in sistem clasic, pe sina, cat si in cazul usilor culisante autoportante. De asemenea, automatizarile pot fi cu motor pe sina sau motor pe ax. In prezent avem in portofoliu doua tipuri de automatizari pentru porti culisante: Roadkit si Robokit.

Automatizare Nice Roadkit
Sistemul de automatizare culisanta Roadkit este adecvat portilor culisante de pana la 400 kg, cu o lungime a canatului de pana la 5 m. Sistemul Roadkit este prevazut cu o unitate de comanda incorporata si ofera posibilitatea reglarii vitezei, a fortei si a timpului de repaus. Mai mult, automatizarea Roadkit este dotata cu o functie de detectare a obstacolelor si cu posibilitatea de reglare a accelerarii si decelerarii la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.

Automatizare Nice Robokit
Sistemul de automatizare pentru porti culisante Robokit este adaptat portilor culisante de pana la 600 kg, cu o lungime a canatului de pana la 5 m. RoboKit este un motoreductor cu unitate de comanda incorporata si protectie anti-strivire. Sistemul are o durata de viata indelungata si este foarte silentios. De asemenea, RoboKit este prevazut cu un comutator de siguranta pentru intreruperea functionarii.
Kit-urile de automatizare a portilor culisante Nice Roadkit si Robokit contin:
  • 1 motoreductor electromecanic ireversibil cu unitate de comanda si receptor incorporate
  • 2 telecomenzi 433,92 MHz cu 2 canale
  • 1 pereche de fotocelule de exterior
  • 1 dispozitiv de semnalizare cu lumina intermitenta
  • 1 placuta metalica pentru prindere motor
  • 1 placuta indicatoare NICE


Cerere Oferta

Automatizarile pentru pot fi accesorizate cu sisteme de alimentare solara, fotocelule cu baterie, selector cu card, selector cu cheie, tastatura pentru cod, cititor de amprenta, telecomenzi suplimentare si antena de amplificare.Cerere Oferta