Automatizari usi de garaj
confort in orice conditii meteo!

Dusadoor iti pune la dispozitie automatizari pentru usi de garaj de la cunoscuta marca italiana Nice. Printre modelele din portofoliul nostru de automatizari porti de garaj amintim sistemele Spidokit si Shellkit.

Automatizare Nice Spidokit
Sistemul de automatizare a usilor de garaj Spidokit este potrivit usilor de garaj cu o inaltime de pana la 2,5 m si o suprafata totala de maxim 10,5 m, insa este disponibil si in varianta cu sina mai lunga cu 1 m pentru a putea ridica porti de pana la 3,5 m. SpidoKit este un sistem de automatizare foarte puternic si robust, actionarea lui facandu-se prin telecomanda cu 4 canale, cu cod de rulare si functie de autoinvatare.

Automatizare Nice Shellkit
Sistemul de automatizare a usilor de garaj Shellkit prezinta un design modern si este potrivit usilor de garaj cu o inaltime de pana la 2,3 m si o suprafata totala de maxim 8 m. Sistemul Shellkit determina automat cursa usii, este actionat prin telecomanda, insa ofera si o metoda comoda de deblocare in lipsa curentului.
Kit-urile de automatizare pentru usi de garaj Nice Spidokit si Shellkit contin:
  • 1 motoreductor electromecanic ireversibil SP600, grosime ghidaj 35mm
  • unitate de comanda incorporata si receptor radio.
  • 2 telecomenzi cu 2 canale
  • sina ghidaj 3m


Cerere Oferta

Automatizarile pentru pot fi accesorizate cu sisteme de alimentare solara, fotocelule cu baterie, selector cu card, selector cu cheie, tastatura pentru cod, cititor de amprenta, telecomenzi suplimentare si antena de amplificare.Cerere Oferta